Doe de chili′s, lenteuitjes, knoflook, koriandersteeltjes, galangal of gember, vissaus en djeruk purut bladeren in een food processor en verwerk tot een pasta. Voeg de vis toe en verwerk tot een pasta. Doe in een kom en meng de krab en de bonen erdoor. Week de sohun-noedels 5 min. in een kom met heet water, laat uitlekken en knip met een schaar in korte (? 2,5cm) stukjes. Vermeng met de vis en giet het geklopte ei erbij. Bevochtig je handen met water en maak van het mengsel platte hamburgervormige pasteitjes van elk ? 3 eetl. Verhit de olie in een wok en zwenk om de olie te verdelen. Doe 3 krabkoekjes per keer in de pan en frituur tot ze goudkleurig zijn. Leg op een schaal bedekt met verfrommeld keukenpapier en houd in de oven warm terwijl je de resterende koekjes bakt. Vermeng de ingredienten voor de dipsaus met elkaar en serveer 3 krabkoekjes per persoon met eem klein kommetje van de saus en een selectie van sla bladeren.