Thaise Kipspiesjes Met Verse Pindasaus

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de kipfilet in 12 lange repen. Leg ze tussen plastic folie en sla ze plat met een deegroller. Rijg ze elk aan een satestokje (dat natgemaakt is). Meng 2 eetlepels vissaus met 2 eetlepels limoensap, de sesamolie en de geraspte gember door elkaar. Bestrijk de kipsates met het mengsel en laat ze, afgedekt, in de koelkast 1 uur marineren. Wrijf in een vijzel of maal in een keukenmachine de rode peper met of zonder zaadjes, de knoflook en de pinda′s tot een grove pasta. Roer de koriander, de rest van de vissaus en het limoensap, de basterdsuiker en de bouillon erdoor. Verhit de grill of barbecue voor. Rooster de kipsates onder de grill of op de barbecue in ? 4 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Geef er de verse pindasaus apart bij.

Thaise Kipspiesjes Met Verse Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept