Mosselen In Tha?se Bouillon

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de wijn, ui en look in een middelgrote pan aan de kook op een hoog vuur. Voeg de mosselen toe. Dek af en laat koken tot de schelpen opengaan. Roer ondertussen in een kommetje de kokosmelk en de currypasta door elkaar tot een glad papje. Schep de mosselen met een schuimspaan uit de pan en verdeel ze over 4 soepkommetjes. Roer de kokosmelk en de versnipperde basilicum door het kooknat en breng even terug aan de kook.

Mosselen In Tha?se Bouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept