Was de oesters onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken. Breng ze daarna op smaak met vers gemalen zwarte peper. Snij de sjalot, knoflook en lente-uitjes in erg dunne plakjes. Doe het meel in een mengkom, voeg het zout en 1 kop warm water toe en roer totdat een dun beslag ontstaat. Mix de eieren in een andere kom. Verwarm de olie in een braadpan met een dikke bodem en giet het beslag in de braadpan. Verspreid het beslag over de gehele bodem van de pan, voeg de oesters, sjalot, knoflook, ui en koriander toe en laat het op een matig vuur 1 tot 2 minuten bakken. Giet de eieren in de pan en laat alles doorkoken totdat de eieren hard worden, terwijl met een pollepel het mengsel wordt vermengd. Serveren op een schaal en garneren met reepjes verse rode peper. Bron: Ron Witkamp - Aangeboden door: The Animal Farm
Khai Jiaw Hoy Naang Rom is een recept van Smulweb.nl