Thaise Tahoesalade

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olei in een wok verhitten en de tahoe hierin aan alle kanten bruin bakken. Met een schuimspaan eruit scheppen en tot gebruik in de koelkast leggen. Het grootste deel van de olie uit de wok gieten. Het knoflook hierin glazig fruiten. Broccoli en peultjes toevoegen en roerbakken tot de groenten net gaar zijn. Sojasaus, zwarte bonen en suiker toevoegen en 1 minuut bakken. Wat van de bouillon met de maizena mengen en de rest van de bouillon en het maizenamengsel in de wok doen. Verhitten tot de saus licht gebonden is. Op een serveerschaal leggen en in de koelkast zetten. Voor het serveren de tahoeblokjes over de groenten verdelen.

Thaise Tahoesalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tahoesalade
0-10 min -
Bekijk recept
Gestoomde Tahoesalade Met Sojadressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tahoesalade met groenten
Bekijk recept
Tahoesalade met groenten
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept