Thai Red Curry Wok

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat kort trekken. Kook intussen de noedels beetgaar en laat uitlekken.
- Snijd de paprika en de ui en fruit aan in arachideolie. - Als ze glazig beginnen te zien mag het vlees er bij. - Laat goed dichtschroeien en blus dan met de vissaus en de kokosmelk.
- Laat even inkoken.
- Snijd intussen het vruchtvlees van de mango in lange, zeer dunne reepjes.
- Voeg de noedels en de mango bij het vlees en laat nog even doorwarmen.

Thai Red Curry Wok is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse paksoi uit de wok
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept