Zoek
Varkenscurry Met Kokos
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g heupstuk (in kleinere stukken gesneden)
2 eetlepels olie
1 gesnipperde ui
1 eetlepel vers geraspte gember
1 stengel citroengras (gekneusd en fijngehakt)
3 eetlepels milde kerriepasta
6 kaffir-limoenblaadjes (fijngesneden)
6 dl kokosmelk
1 bundel basilicum
1 bot koriander (fijngesn
Bereiding
1
Verwarm de olie en fruit de ui, de gember en het citroengras ongeveer 4 minuten. Zorg ervoor dat de specerijen niet verbranden.
2
Voeg de kerriepasta en de limoenblaadjes toe en roerbak nog 2 minuten verder.
3
Voeg dan het vlees en de kokosmelk toe en laat 20 minuten rustig sudderen.
4
Werk het gerecht op het allerlaatste moment af met de geplukte basilicum en de koriander.
Varkenscurry Met Kokos is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min
Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenscurry op Indische wijze
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenscurry Met Cashewnoten
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept