Thais Kalfsvlees Met Basilicum En Gember

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 150 ml water met het bouillonblokje aan de kook. Verhit de wok op hoog vuur en schenk de wokolie erin. Roerbak de sjalot, knoflook en het wit van de bosui ca. 1 minuut mee. Voeg de gemberwortel en de gemberbolletjes toe en bak dit ca. 1 minuut mee. Roer het vlees erdoor en voeg na ca. 3 minuten de bouillon en de gembersiroop toe. Laat het ca. 8 minuten afgedekt stoven. Veeg intussen de shii-take schoon en snij ze in stukken. Was en scheur de blaadjes van de basilicum. Was en halveer de tomaatjes. Voeg de shii-take toe aan het vlees en na ca. 5 minuten de basilicum. Breng op smaak met zout en peper. Garneer het vlees met de rest van de bosui en de tomaatjes.

Thais Kalfsvlees Met Basilicum En Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept