Klop de eieren los in een kom. Maak de bosuitjes schoon, snijd een half bosuitje in smalle ringetjes en de rest fijn. Snijd de peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in heel kleine stukjes. Meng eieren, bosui, Spaanse peper, garnalen, koriander, kokosmelk, vissaus en limoensap in de keukenmachine. Vet 4 ronde ovenschaaltjes in (diameter 10 cm) en schenk het eimengsel erin. Zet de schaaltjes in een stoommandje en plaats dese bofen een pan kokend water, Leg het deksel op de mand en stoom het gerecht in 10-12 minuten tot het eimengsel van binnen net gestold is. Neem de schaaltjes uit de stomer en laat ze 2 minuten staan. Stort de inhoud op een bord en snijd elk stuk in vier puntjes. Serveren op een bedje van met citroenolie omgeschepte veldsla. Garneren met de overgebleven smalle ringetjes bosui en nog een achtergehouden blaadje koriander + een schijfje limoen.
Gestoomde Eieren Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl