Gestoomde Eieren Met Garnalen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los in een kom. Maak de bosuitjes schoon, snijd een half bosuitje in smalle ringetjes en de rest fijn. Snijd de peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in heel kleine stukjes. Meng eieren, bosui, Spaanse peper, garnalen, koriander, kokosmelk, vissaus en limoensap in de keukenmachine. Vet 4 ronde ovenschaaltjes in (diameter 10 cm) en schenk het eimengsel erin. Zet de schaaltjes in een stoommandje en plaats dese bofen een pan kokend water, Leg het deksel op de mand en stoom het gerecht in 10-12 minuten tot het eimengsel van binnen net gestold is. Neem de schaaltjes uit de stomer en laat ze 2 minuten staan. Stort de inhoud op een bord en snijd elk stuk in vier puntjes. Serveren op een bedje van met citroenolie omgeschepte veldsla. Garneren met de overgebleven smalle ringetjes bosui en nog een achtergehouden blaadje koriander + een schijfje limoen.

Gestoomde Eieren Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept