Kai Yad Sai

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de helft van de olie op hoog vuur in een wok en roerbak het gehakt 2 minuten. Voeg de overige ingredienten toe, behalve de eieren en de resterende olie. Roerbak alles gaar en schep uit de pan. Verhit een koekenpan van 15 tot 20 cm doorsnee en doe hierin wat olie. Bedek de bodem krap met geklutst ei. Bak de omelet aan beide kanten licht bruin. Herhaal dit tot de eieren op zijn. Vul elke omelet met een volle lepel van het varkensmengsel. Vouw de omeletten tot vierkante pakketjes. Leg ze op een schaal. Snijd er indien gewenst een raampje uit. Garneer met koriander en chilipeper. Geef er rijst bij.

Kai Yad Sai is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kai Yad Sai
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Sai (Pikante Garnalen)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kung Sai
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap tom yam kai (Thaise kippensoep)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
KAI TOM KAI
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept