Mihoen Met Garnalen

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking in heet water en laat het goed uitlekken. Snipper de sjalotjes of de ui en de knoflook fijn. Snijd de schoongemaakte bosuitjes in schuine ringetjes. Verhit de olie in een wok of koekenpan en laat de sjolot of de ui en de knoflook glazig fruiten. Voeg de bouillon, de sojasaus (of ketjap) en de tabasco toe en bind de saus met de aangeroerde maizena. Schep er de garnalen en de mihoen door en laat kort doorwarmen. Schep er de tauge door en laat nogmaals kort doorwarmen. Bestrooi met de bosuitjes en schep in een voorverwarmde schaal. Garneer desgewenst met partjes citroen of limoen.

Mihoen Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept