Thaise Mosselen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui snipperen, knoflook fijnhakken en bleekselderij in stukjes snijden. Olie verhitten in de mosselpan en fruit de ui, knoflook, bleekselderij en currypasta ongeveer 2 minuten aan. Afblussen met het scheutje water. Doe de mosselen erbij en breng alles (afgedekt) aan de kook en verwarm de mosselen ongeveer 6-8 minuten op hoog vuur, totdat alle mosselen open staan. Schep de mosselen in 4 grote, wijde kommen. Roer de santen door het kookvocht en laat dit 1 minuut binden. Schep de saus over de mosselen en strooi de koriander erover.

Thaise Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept