HOY LAI PAAD PRIG

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de schelpen goed schoon en spoel ze goed af met koud stromend water. Hak de sjalotten, knoflook, pepers en gember in stukken. Verwarm de olie in een wadjan, smoor de sjalotten, gember en knoflook voor 3 tot 4 minuten en voeg dan de pepers, korianderwortel, vissaus en chilisaus toe. Kook alles 2 minuten op een matig vuur , voeg de vis-bouillon en de schelpen toe en breng het weer aan de kook. Kook door totdat de schelpen opengaan, verwijder de schelpen die niet opengaan, en doe de overige schelpen in een schaal. Meng het maismeel met een beetje koud water en doe dat bij het overgbleven kruidenmengsel. Breng het op smaak met zout en vers gemalen zwarte peper en roer goed totdat de saus dikker wordt. Schenk de saus over de schelpen en garneer met de korianderbladeren.

HOY LAI PAAD PRIG is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Thailand:Khao Paad Naam Prig Met Goong Thod
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pla Mueg Paad Prig (gebakken Inktvis Met Hete Saus)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kung po beef
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
HOY MALAENG POO LAAM
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Haw Mog Hoy
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Khai Jiaw Hoy Naang Rom
10-20 min -
Bekijk recept