Thaise Knoflook-Paddestoelennoedels

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in vieren of plakjes. Was en snijd de Chinese kool in repen. Pel en snijd de teentjes knoflook fijn. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok het gehakt en de knoflook 3 minuten. Wok dan de paddestoelen 2 minuten mee en vervolgens de kool nog 3 minuten. Roer de curry pasta en 2 dl water erdoor. Schep vervolgens de uitgelekte noedels erdoor. Wok nog 4 minuten.

Thaise Knoflook-Paddestoelennoedels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Thaise Knoflook Paddestoelennoedels (Foto)
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept