Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in vieren of plakjes. Was en snijd de Chinese kool in repen. Pel en snijd de teentjes knoflook fijn. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok het gehakt en de knoflook 3 minuten. Wok dan de paddestoelen 2 minuten mee en vervolgens de kool nog 3 minuten. Roer de curry pasta en 2 dl water erdoor. Schep vervolgens de uitgelekte noedels erdoor. Wok nog 4 minuten.
Thaise Knoflook-Paddestoelennoedels is een recept van Smulweb.nl