Hak de pinda′s fijn in de keukenmachine. Verwijder de zaadjes uit de spaanse rode peper en snijd de helft in dunne reepjes. Hak de rest fijn. Verhit de olie in een steelpan. Pers de knoflook erboven uit. Fruit de knoflook met de fijngehakte peper en de tomatenpuree even aan. Voeg de kippenbouillon, de suiker, de pindakaas en de hoisinsaus toe. Roer het geheel tot een gladde saus. Voeg teederde van de gehakte pinda′s en de roe spaanse peperreepjes erdoor. Laat de saus afkoelen. Doe de mihoen in een zeef en schenk er kokend water over. Laat de mihoen afkoelen. Rasp de winterwortel grof. Verwijder de harde nerven uit de slabladeren. Snijd de varkensfricandeau in reepjes. Leg een vel Banh Trang enkele seconden in een bak met warm water. Spreid het vel uit op het aanrecht. Leg er een slablad op en verdeel een kwart van de mihoen, geraspte winterwortel.varkensfricandeaureepjes, tauge,garnlen en de gehakte pinda′s erover. Strooi een kwart van de verse kruiden erover. Vouw de zijkant van de Banh Trang over de vulling en rol de Banh Trang stevig op. Leg een vochtige doek over het groenterolletje, terwijl u op dezelfde manier nog een aantal rolletjes maakt
Vietnamese Groenterolletjes is een recept van Smulweb.nl