Schil de gemberwortel en snijd het in stukken. Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de gember, de knoflooktenen, de basterdsuiker, het zout, de vissaus en de kokosmelk tot een marinade. Snijd de kipfilet in lange repen van 12 en 21/2 cm dik. Schep ze door de marinade en laat ze ten minste twee uur afgedekt in de koelkast marineren. Neem de kip uit de marinade, bewaar de marinade en rijg elke reep in slalom op een stokje. Haal van de krop ijsbergsla voorzichtig de bladeren los, stapel ze op en zet ze op tafel klaar. Vet het barbecuerooster licht in met olie. Leg er de sates op en gril ze in 6 min. om en om gaar. Bestrijk voor het keren steeds met de rest van de marinade. Neem steeds een slablad, schep er een lepel gekookte rijst op. Leg hierop een kipsate, schep er pindasaus op en bestrooi met gesnipperde koriander. Rol het slablad op, trek het stokje uit de sate en eet de wrappers zo uit de hand.