Schil de gemberwortel en snijd het in stukken. Pureer in de keukenmachine of met de staafmixer de gember, de knoflooktenen, de basterdsuiker, het zout, de vissaus en de kokosmelk tot en marinade. Snijd de kipfilet in lange repen van ? 12 cm en 2 1/2 cm dik. Schep ze door de marinade en laat ze ten minste twee uur afgedekt in de koelkast marineren. Neem de kip uit de marinade, bewaar de marinade en rijg elke reep in slalom op een stokje. Haal van de krop ijsbersla voorzichtig de bladeren los, stapel ze op en zet ze op tafel klaar. Vet de barbecuerooster licht in met olie. Leg er de sate′s op en gril ze ? 6 minuten om en om gaar. Bestrijk voor het keren steeds met de rest van de marinade. Neem een slablad, schep er en lepel gekookte rijst op. Leg hierop een kipsate, schep er pindasaus op en bestrooi met gesnipperde korioander. Rol het slablad op, trek het stokjes uit de sate en eet de wrapper zo uit de hand!