Rundvleescurry Met Kokos En Rijst

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de reepjes vlees rondom lichtbruin. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Roerbak de tomaat en de bosuitjes in het braadvet 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de basilicumpasta en de helft van de kokosmelk toe en breng het geheel tegen de kook aan. Leg het vlees weer in de pan en laat het vlees op een heel laag vuur in ca 2 uur gaar worden. Voeg de rest van de kokosmelk, het citroensap en het basilicum en eventueel wat zout en peper toe. Breng alles aan de kook en laat het gerecht nog 1 minuut koken.

Rundvleescurry Met Kokos En Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode rundvleescurry met aubergine
2u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise rundvleescurry
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept