Pho-Pbia

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de deeglapjes ontdooien. Week de noedels circa 10 minuten in warm water. Laat ze uitlekken en knip ze vervolgens met een keukenschaar in kortere stukken. Maak de kool en wortel schoon en snijd beide groenten in staafjes. Pel de teentjes knoflook. Verhit 2 eetlepels olie in een wok of koekenpan. Pers de teentjes knoflook uit en bak ze even. Voeg het gehakt toe en roerbak dit circa 2 minuten boven een hoog vuur. Voeg de groenten en noedels toe. Voeg de vissaus, suiker en vissaus toe, en bak alles nog circa 3 minuten boven een matig vuur. Laat het mengsel afkoelen. Spreid de deeglapjes uit op een werkvlak. Schep in het midden van ieder velletje 2 eetlepels vulling. Vouw een hoekje van het deeg over de vulling. Vouw de linker- en rechterflap ook naar binnen. De rolletjes moeten ongeveer 7 cm lang worden. Rol ze stevig op. Bestrijk de laatste flap met eiwit en plak hem vast. Verhit de frituurolie in een wok of pan. Frituur de rolletjes in circa 3 minuten goudgeel in de het olie en laat ze dan uitlekken op keukenpapier. Schik ze in een schaal en garneer ze desgewenst met decoratief ingesneden schijfjes komkommer, slablaadjes en tomaat. Geef er de zoetzure saus bij.

Pho-Pbia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pho-Pbia
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pho-Pbia
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle pho met mihoen en biefstuk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pho met noedels en ribeye
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pho-Pbia
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pho-Pbia
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept