Loempia's Met Pikante Pindasaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een afgestreken eetlepel van het mengsel in een hoek van een loempiavelletje, bestrijk de rand met maiszetmeel aangemaakt met water. Vouw de linker- en rechterhoeken en vervolgens de onderste hoek naar binnen. Rol het bladerdeeg rond de vulling. Verwerk alle velletjes op deze manier. Frituur de loepmpia′s goudbruin, laat ze uitlekken op keukenpapier. Pikante pindasaus Doe de azijn en suiker in een pan, warm dit al roerend tot de suiker opgelost is. Breng het aan de kook, laat het zonder deksel ongeveer 4 minuten pruttelen of tot de siroop net begint te kleuren. Neem de pan van het fornuis, doe de siroop in een kom en laat hem iets afkoelen. Roer de rest van de ingredienten erdoor.

Loempia's Met Pikante Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Loempia met sint-jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte chocolade-ijs met chocoladeloempia
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
10 min
Bekijk recept
Knapperige visloempia's
25 min-
Bekijk recept