Thaise Pickled Knoflook

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de knoflookbollen in teentjes en pel de teentjes. Breng de azijn met de suiker en het zout aan de kook en wacht tot de suiker en het zout volledig zijn opgelost. Pel intussen de knoflookteentjes. Strooi de teentjes in het kokende vocht en laat ze 1/2 minuut meekoken. Draai het vuur daarna uit en laat het geheel afkoelen. Giet de inhoud van de pan in een grote glazen pot en laat de smaak minstens 1 week intrekken.

Thaise Pickled Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept