Verhit de olie in een gietijzeren wok(je) en fruit hierin de gember, rode peper en knoflook even aan. Plet de stukken citroengras even onder een keukenmes en leg ze in de wok. Schenk hierbij de kokosmelk en de visbouillon en voeg de limoenrasp en -sap toe, evenals de palmsuiker. Laat de kokosmelk een kwartiertje zachtjes trekken. Zeef dan de kokosmelk boven een pan en breng hem tegen de kook aan. Knijp het sap van een halve limoen hierboven uit. Bestrooi de tilapiafilets met peper en zout en leg ze voorzichtig in de kokosmelk, die tegen de kook aan is. Pocheer hierin de vis in plm. 8 minuten. Schep ze dan uit de pan en houd ze warm met alufolie. Bind de kokosmelk met de allesbinder en laat nog even goed doorkoken tot de saus is gebonden. Hak koriander fijn en hak de bosuitjes in heel fijne ringetjes. Serveer de vis op borden met de saus erover en garneer met de koriander en bosuitjes en een schijfje limoen.