Breng de vis op smaak met zout en peper. Laat de pepers 15 minuten in warm water weken en knijp ze daarna uit. Hak de pepers, sjalotten, knoflook, gember, korianderwortels en citroengras in kleine stukjes en doe ze in een vijzel. Doe de limeschil, gemalen kokos, suiker, trassi en vissaus er bij en stamp totdat een gladde massa ontstaat. Verwarm de olie in een pan en bak de visfilet 4 tot 5 minuten totdat ze bijna gaar zijn. Haal ze dan uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe een dunne laag van het kruidenmengsel in het midden van ieder bananenblad en leg de visfilet er boven op. Bedek de vis met een laag kruidenmengsel en strooi de gehakte bladeren en pepers er over heen. Vouw de babanenbladeren dicht en maak ze vast met een tandestoker, zodat het kookvocht niet weg kan lopen. Leg de gevulde bladeren boven een houtskoolvuur en laat ze ? 20 minuten koken, keer ze een keer om.