Thaise Vis In Kokossaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wok: in olie sjalotjes fruiten, knoflook erbij en gesneden groene spaanse peper Santenblok toevoegen. Laten smelten, daarna twee kopjes water toevoegen (zacht vuur). Op smaak brengen met djerukblaadjes, sap van 1 limoen, 1 theelepel kunyit, halve theelepel cardammon, snufje djinten, snufje gember, theelepel laospoeder en snufje cayennepeper of paprikapoeder en op zacht vuur laten pruttelen. Makreel in blokken van ca. drie centimeter snijden en aan de substantie toevoegen Vervolgens vissaus, oystersaus en azijn toevoegen. Vlak voor opdienen garneren met plakjes paprika, uitjes en koriander.

Thaise Vis In Kokossaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept