Rundvleessate?s

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de koriander, kerrie, santen en knoflook. Marineer hierin de biefstuk 4 uur. Rijg het vlees aan 16 satestokjes. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Grill de sate′s 5 a 7 minuten, keer ze halverwege. Serveer met warme pindasaus. PINDASAUS: * 1 el kerrie * 1 el paprikapoeder * 1 el vissaus (nam pla) * 1 el donkere basterdsuiker * 125 g fijngehakte, geroosterde pinda′s * 3 dl kokosmelk (santen) Bak in een anti-aanbakpan de kerrie en paprikapoeder ? 1 minuut. Voeg de vissaus, suiker, pinda′s en santen toe. Breng het geheel aan de kook en laat het ? 10 minuten zachtjes koken, tot een gebonden saus ontstaat.

Rundvleessate?s is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker