- Snijd hem daarna in dunne plakjes.
- Snijd de ui in dunne ringen.
- Giet de bamboescheuten af.
- Snijd de wortel, bleekselderij en bamboescheuten in dunne reepjes van circa 3 cm lang.
- Snijd de peper in smalle ringen.
- Verhit in een wok of grote koekepan 1 eetlepel olie.
- Roerbak de plakjes biefstuk hierin circa 1 minuut.
- Pers de knoflook erboven uit.
- Bestrooi met zout en laat afkoelen.
- Hak de mint en koriander grof.
- Pers de limoenen uit.
- Klop een sausje van het limoensap, 2 eetlepels olie, de basterdsuiker en de vissaus.
- Schep in een schaal de biefstuk, groenten en mint door elkaar.
- Strooi er de rode peper over en schenk het sausje erover.
- Strooi er tenslotte de koriander over. "},"recipeYield":"4 "}