Praagse Ham In Bourgogne

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De groente wassen, kleinsnijden en in een grote braadpan (geschikt voor de oven) in wat boter aanbakken. De ham toevoegen, de wijn erover gieten, de pan afdekken en het gerecht ca. 45 minuten in de voorverwarmde oven smoren.Kort voor het einde van de braadtijd het deksel verwijderen, de ham met poedersuiker bestuiven en op hoog vuur een bruin korstje laten krijgen.Eventueel het braadvocht binden en verfijnen, bijvoorbeeld met madeira of fijngesneden paddestoelen.

Praagse Ham In Bourgogne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijn met miso, pilav en shiitake
1 uur-
Bekijk recept
Yoghurtgranité met ‘honingtomaatjes’ en aardbeien
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Praagse Zuurkool
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel Pannenkoeken (Praagse Cmunda)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Praagse Chocoladetaart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Praagse Ham In Brooddeeg
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept