Kokos Gepaneerde Kabeljauw

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een diep bord het ei los met de rode kruidenpasta (hoe meer, hoe heter). Meng in een diep bord de kokos met de koriander of selderij. Strooi de bloem in een diep bord. Wentel de kabeljauwfilets eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het kokosmengsel, zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Verhit de olie in een diepe wok of frituurpan tot ca. 170?C. (Test de temperatuur met een stukje wit brood, dat in circa 30 seconden lichtbruin moet zijn.) Laat de vis (2 stukken per keer) in circa 6 minuten goudbruin en gaar worden. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Leg de vis op platte borden en schep de sambalsaus ernaast.

Kokos Gepaneerde Kabeljauw is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept