Sperziebonen In Zoetzure Dille-roomsaus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de bloem in de boter licht beige, blus dit af met de koude bouillon (of koud water met 1 eetlepel boullonpoeder uit een potje) voeg 1 eetlepel droge dille, flinke scheut azijn en 1 theelepel suiker toe. Breng dit al roerend aan de kook en laat zeker 10 minuten zachtjes door koken. kook intussen de sperzie bonen in 8-10 minuten beetgaar, giet ze af en spoel gelijk af met koud water (voorkeur) Voeg de beker creme fraiche en fijn gesneden verse dille aan de saus toe, roeren, sperziebonen erbij. Aan de kook brengen, op smaak brengen met peper en evt. zout.

Sperziebonen In Zoetzure Dille-roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept