Boheemse Rodekool

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-azijn,citroensap, water en rode wijn aan de kook brengen in een pan -voeg de kool erbij en doe suiker, zout, peper en piment erbij -aan de kook brengen en met het deksel op de pan zachtjes 50 min laten koken -doe het spek in een koekepan en op een flink vuur goudgeel bakken en bij de kool voegen en erdoor scheppen en nog eens 5 min laten koken

Boheemse Rodekool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Boheemse Knoflooksoep
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boheemse Huzarenrollade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boheemse Asperge-rundvleessalade
30-60 min -
Bekijk recept
Boheemse Salade
20-30 min -
Bekijk recept