Boheemse Palatschinken

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-VULLING: -de gewassen en gedroogde rozijnen met de in grove stukjes gehakte walnoten; geraspte citroenschil; kaneel;kardemom goed mengen in een grote kom -de jam met citroensap in een pannetje zachtjes verwarmen en goed mengen -pannetje van het vuur en de rum erdoor roeren -alles bij het rozijnenmengsel doen en goed mengen -de flensjes bestrijken met de vulling en oprollen -opgerold in een ingevette vuurvaste schotel doen en daarna van boven dik bestrijken met de zure room en bestuiven met poedersuiker -plaats de schotel in een voorverwarmde oven in het midden baktijd=15 min op 220?C

Boheemse Palatschinken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Palatschinken (Joegoslavie)
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Boheemse Huzarenrollade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boheemse Rodekool
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Boheemse Asperge-rundvleessalade
30-60 min -
Bekijk recept
Boheemse Salade
20-30 min -
Bekijk recept