Pel de uien en snijd ze overlangs doormidden. Verhit de boter in een braadpan en fruit er de uien onder regelmatig roeren ca. 10 minuten in boven een laag vuur. Voeg de room toe en bestrooi met zout en peper. Voeg het takje tijm toe. Laat de uien met het deksel op de pan ca. 10 minuten boven een laag vuur smoren.Veeg de paddestoelen schoon (was ze alleen als het strikt noodzakelijk is) en snijd ze overlangs in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddestoelen kort. Bestrooi de boleten met wat zout en peper en de peterselie.Kook de noedels ca. 6 minuten in een pan met ruim water en zout. Zodra ze naar de oppervlakte stijgen zijn ze gaar. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze goed uitlekken.Schep de noedels met de gesmoorde uien en de paddestoelen op voorverwarmde borden. Bestrooi met de peterselie en tijm en dien onmiddellijk op.
Boleten Met Aardappelnoedels En Uien is een recept van Smulweb.nl