Karper In Gelei

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gelatine in koud water weken. Van 2 l water met azijn, zout, soepgroente, laurierblad, peperkorrels en het sap van 1 citroen een bouillon koken. De andere citroen in plakken snijden.De karper in porties verdelen en in de bouillon pocheren. Uit de bouillon halen en op een schaal leggen.De visbouillon zeven, de gelatine uitpersen en aan de bouillon toevoegen. Met het licht geklopte eiwit mengen en nog eens zeven. De vloeistof laten afkoelen.De stukjes vis met schijfjes citroen en decoratief uitgesneden groente garneren. Met de geleivloeistof overgieten en in de koelkast vast laten worden.In plakken opdienen.

Karper In Gelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept

Poolse Karper
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde Karper
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpe A La Juive (Straatsburger Karper)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Karper In Rode Wijn
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept