Schouderkarbonades In Pilsener Urquell

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Uien pellen, grof snijden en in de varkensreuzel aanbraden. Vlees toevoegen en ca. 10 minuten braden (af en toe omdraaien).De komijn en de helft van het bier toevoegen, afdekken en ca. 45 minuten laten pruttelen.Vervolgens het roggebrood verkruimelen en samen met het overige bier aan het vlees toevoegen (hele karbonades eventueel eventjes uit de pan nemen en weer terugdoen zodra de saus pruttelt). Nog eens 15 minuten laten pruttelen. Met zout en peper op smaak brengen.

Schouderkarbonades In Pilsener Urquell is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tsjechische Goulash Oftewel Bierzuurkool
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met geroerbakte karbonade en bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept