Liptauer Schapenkaas

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De boter schuimig roeren, de schapenkaas zeven en met de boter vermengen. De ui toevoegen, het kaasmengsel met de overige ingredienten kruiden en koel bewaren.Voor het serveren met bieslook bestrooien.

Liptauer Schapenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Liptauer dip
Bekijk recept
Liptauer Spread
0-10 min -
Bekijk recept
Liptauer
0-10 min -
Bekijk recept
Liptauer
0-10 min -
Bekijk recept