Halusky (schapenkaas Met Aardappel)

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Geraspte aardappel met melk, zout en meel tot een los deeg mengen en in kokend water verkruimelen. Enkele minuten laten koken, uit het water halen en met de schapenkaas vermengen.Kaantjesvet uitbakken en over het aardappel-kaasmengsel gieten.

Halusky (schapenkaas Met Aardappel) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Strapacky (witte Kool Met Halusky)
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept