Gerstesoep Met Varkensbloed En Bouillon

5
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gerstkorrels halfgaar koken. Met koud water afspoelen en uit laten lekken.Ondertussen de ui fruiten in de reuzel.De korrels met het varkensbloed vermengen en onder voortdurend roeren bij de kokende bouillon schenken.De uitgeperste teentjes knoflook, het zout, de gefruite uien, majoraan, piment en peper toevoegen en de soep plm. 30 minuten zachtjes laten koken.

Gerstesoep Met Varkensbloed En Bouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerstesoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Gerstesoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Armeni (Armeense Yoghurt-gerstesoep)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gerstesoep
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept