Appelgebak Van Bladerdeeg

5
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het deeg op het aanrecht heel dun uitrollen. In het midden van het deeg het paneermeel en de appels leggen en het geheel met een mengsel van suiker, kaneel en de rozijnen bestrooien. Een helft van het deeg over de vulling klappen en met geklopt ei bestrijken. Dan de andere helft er overheen slaan en de randen goed aandrukken zodat het vocht tijdens het bakken er niet uitlopen kan. Bak dan het gebak in de voorverwarmde oven goudgeel. Na 6-7 minuten de hitte naar 160 graden terugbrengen.Het gebak met poedersuiker bestrooien en in porties snijden.

Appelgebak Van Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fijn appelgebak
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appelgebak Met Maanzaad
30-60 min -
Bekijk recept
Pools Appelgebak
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appelgebak
0 min
Bekijk recept