Forel Op Z'n Boheems

5
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zout de forellen, haal ze door de bloem en bak ze aan beide kanten goudbruin aan in de hete olie. Laat ze gaar worden in de oven (10 minuten), breng ze over op een schaal en houd ze warm.Giet de olie uit de pan en leg er de boter voor in de plaats. Fruit daar de uitjes in, voeg er de in blokjes gesneden aardappelen bij en bak ook deze bruin.Klop de eieren los en giet ze over het ui-aardappelmengsel. Laat ze stollen, maar niet droog worden. Bedek de forellen met het ui-aardappelmengsel en garneer de schotel met schijven citroen en toefjes peterselie.

Forel Op Z'n Boheems is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept