Rundvlees Met Champignons

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien in 2/3 van de reuzel goudgeel fruiten, paprikapoeder erbij en even mee laten bruinen, de blokjes vlees toevoegen en kort rondom aanbraden. Wat warm water erbij doen, evenals zout, peper, kummel, tomatenpuree en uitgeperst knoflookteentje. Deksel op de pan en laten stoven. Regelmatig omroeren en indien nodig warm water toevoegen.Na ongeveer een uur is het vlees halfgaar. Het braadvocht in laten dikken, met bloem bestrooien, laten bruinen, met warm water aanvullen en onder af en toe roeren het vlees verder gaar laten worden (nog plm. 1 uur).De champignons ondertussen in plakjes snijden en in de rest van de reuzel stoven. Doe ze vlak voor het einde van de kooktijd bij de soep.

Rundvlees Met Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept