Paste Met Pesto Van Zongedroogde Tomaat

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pijnboompitten. knoflook, tomaten en olijfolie pureren in de keukenmachine. Brokkel de geitenkaas erdoorheen en schep het om, of pureer nog even. Kook de pasta in water met een beetje zout. Giet af en bewaar 50 ml van het kookvocht. Roer dit door de pesto. Bak de ui en de champignons en roer ze door de tagliatelle. Serveer dit met de pesto en garneer het eventueel met wat geroosterde pijnboompitten en verse peterselie. Strooi en met een pepermolen wat zwarte peper over.

Paste Met Pesto Van Zongedroogde Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise kokoscurry met gamba's en peultjes-papajasalade
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept