Perzik Gevuld Met Roquefortcreme

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kaas enige tijd op kamertemperatuur leggen zodat deze zacht kan worden. Roquefort pletten met een vork, wat cognac en room erdoor roeren. Sla wassen en drogen. Perziken laten uitlekken. Vinaigrette maken: bieslook fijn versnipperen; mengen met olie, azijn en honing. Sla op de borden doen en besprenkelen met de vinaigrette. Hierop de perziken schikken en vullen met het kaasmengsel. Pistachenoten niet te fijn hakken en over de gevulde perziken strooien.

Perzik Gevuld Met Roquefortcreme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toasts van notenbrood met Roquefortcrème
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Quiche met peer en roquefortcrème
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Brie Met Roquefort
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept