Asperges Op Vlaamse Wijze

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aspersen binden in bundels per persoon zo kan je ze later ook makkelijk uit het kookwater halen,kook ze ongeveer een 15 minuten in gezouten water,met een schuimspaan uit het water halen en laten uitdruppen,de boter voorzichtig laten smelten,schik de asperges op een warm bord, dresseren met het eiermengsel op de asperges en de fijn gehakte peterselie,overgieten met de gesmolten boter,

Asperges Op Vlaamse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept