Indiase Quorn Met Abrikozen

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de abrikozen een paar uur in warm water. Roer kardamom, kaneel, gember, kruidnagel, zout, peper en knoflook door elkaar en wrijf de Quorn-stukjes (of de tofu) daarmee in. Zet het geheel minstens een uur in de koelkast om de kruiden in te laten trekken. Snipper de uien en fruit ze glazig. Bak de Quorn (of tofu) bruin. Voeg de gepureerde tomaten, citroensap en suiker toe en roer goed door. Voeg de uitgelekte abrikozen toe en laat met het deksel op de pan circa 30 minuten stoven.

Indiase Quorn Met Abrikozen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept