Trenette Alla Genovese

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes *Maak de sperciebonen schoon, was ze en breek ze door midden *Verwarm een vuurvast schaal in de oven voor op 75 C. *Breng intussen voldoende zout water aan de kook *Doe de aardappelen en de bonen erin (5 min.) *Wacht tot het water weer borrelt, voeg er de pasta aan toe, laat deze beetgaar worden (zie verpakking) * doe de pesto in de voorverwarmde schaal *Roer er 2-3 eetl. kookwater door *Giet de pasta en de groeten af in een zeef, laat ze even uitlekken en doe ze door de pesto *Strooi de rest van de geraspte kaas eroverheen.

Trenette Alla Genovese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept

Trenette met pesto en pesto trapanesi
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept