Ricottataart Met Spinazie En Gerookte Zalm

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de verse spinazie schoon en stoof ze kort aan (of laat de diepvriesspinazie ontdooien). Laat goed uitlekken. Betsrijkl 10 grote vellen brickdeeg aan beide kanten met gesmolten boter. Bekleed een ronde bakvorm met 5 velletjes deeg, maar zorg er wel voor dat ze elkaar wat overlappen. Vermeng de spinazie met de ricottakaas. Kruid met peper en zout. Beleg het brickdeeg met de plakken gerookte zalm. Schep er het spinaziemengsel op en dek af met de rest van het brickdeeg. Bestrijk het deegdeksel met gesmolten boter en strooi er de sesamzaadjes bovenop. Bak ca 25′ in de oven op 180?C.

Ricottataart Met Spinazie En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pesto-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept