Bospaddestoelen In Amandelroomsaus Met Kaaschips

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotjes en snipper ze. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes of partjes. Smelt de boter, fruit de sjalotjes en bak de paddestoelen 2-3 min. Voeg peper, zout en citroensap toe. Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. Meng de kookroom met geraspte gemberwortel en bieslook door de paddestoelen en warm even door.

Bospaddestoelen In Amandelroomsaus Met Kaaschips is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemengde salade met krokante kaaschips
30 min
Bekijk recept
Kaaskrakers
20 min Snack
Bekijk recept
Sla met rosbief en kaaschips
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bospaddestoelen met amandelroomsaus en kaaschips
0 min
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept