In de kom het gelatinepoeder in water laten weken. Voor de bavarois het mangovruchtvlees samen met de sinaasappelsap in de keukenmachine pureren, aan de kook brengen en de geweekte gelatine hierin oplossen. De puree af laten koelen. De slagroom lobbig slaan en door de gelerende mangopuree spatelen. Voor de gelei de suiker in een pannetje laten karamelliseren en vervolgens afblussen met de mangothee. De geweekte gelatine hierdoor roeren. Per persoon een ring, afwisselend met een laagje bavarois en gelei opvullen, zodat er in totaal 8 laagjes ontstaan. Na ieder laagje de ringen in de diepvries op laten stijven. De vormpjes tot het serveren in de koelkast wegzetten. De taartjes storten en ieder taartje in vieren snijden en in een vierkantje op de gekoelde borden zetten. Van de mangoplakjes 6 blaadjes per persoon snijden en de borden hiermee garneren. De borden verder afgarneren met de frambozen en muntblaadjes en met poedersuiker en cacao bestuiven.