Rode Wijn Saus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotten en snijd ze fijn. Hak de tijm fijn. Pel de knoflook en hak deze fijn. Smelt de helft van de boter in een middelgrote pan op middelhoog vuur en leg de rest van de boter in de koelkast. Fruit de sjalotten, tijm, knoflook met het deksel op de van 5 minuten. Voeg de wijn, port, bouillonpoeder en zout en peper naar smaak toe. Breng alles aan de kook en kook het tot de helft in. Snijd de rest van de boter in kleine stukjes. Haal de saus vlak voor het opdienen van het vuur en roer er beetje bij beetje de boer door om haar dik en glanzend te maken

Rode Wijn Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept