Tijm-rozemarijnsaus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smoor de fijngesneden ui in de olie, voeg de kruiden toe en dan het meel. Laat even fruiten. Voeg onder voortdurend roeren het water en het bouillonblokje toe en breng aan de kook. Laat ca. 5 minuten zachtjes koken en doe op ′t laatst de tahin erbij.

Tijm-rozemarijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelsorbet met rozemarijnsaus
Bekijk recept
Varkensfilet Met Sinaasappel Rozemarijnsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Karbonaadjes Met Appel-Rozemarijnsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenham Met Ananas En Rozemarijnsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept